Pentru prajitura Cosarcute va trebuie untura, ulei, zahar, galbenusuri, linguri de smantana.
Pentru prajitura Cosarcute, se face un aluat care se coace in forme de cosulete si se umplu cu crema de mai jos. Pentru crema, se bat spuma 4 albusuri cu 250 g zahar, apoi o vanilie, esenta de migdale, o lingura de cacao si 1 pahar de nuca macinata.
Se umplu cosuletele si se presara cu zahar vanilat, apoi prajitura Cosarcute se poate servi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii