Se amesteca ingredientele pentru aluat. Aluatul se intinde intr-o forma de tarta. Se coace 15 min la 200 grade C. Se fierb ingredientele pentru um
Se amesteca ingredientele pentru aluat. Aluatul se intinde intr-o forma de tarta. Se coace 15 min la 200 grade C.
Se fierb ingredientele pentru umplutura pina se ingroasa compozitia.
Se pun peste aluat 5 mere taiate in felii. Deasupra se intinde umplutura. Se coace 40 min. la 200 grade C.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii