Pentru prajitura cu afine si branza de vaci va trebuie 175 g biscuiti faramitati, 75 g unt topit, 100 g fulgi de nuca de cocos.
Pentru prajitura cu afine si branza de vaci, ungeti si tapetati cu hartie o tava rotunda cu baza detasabila, amestecati biscuitii cu untul si cu 50 gr. de fulgi de cocos si puneti un strat uniform. Puneti gelatina si 4 linguri de apa clocotita intr-un vas la Bain-Marie si amestecati bine restul de nuca de cocos cu restul de apa clocotita, apoi bateti frisca, amestecati cu branza de vaci si incorporati amestecul din nuca de cocos, gelatina si zahar.
Turnati in forma peste baza de biscuiti, dati la rece timp de trei - patru ore, apoi asezati prajitura cu afine si branza de vaci pe un platou si ornati cu afine si zahar pudra, apoi serviti.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii