Pentru prajitura cu alune si ciocolata se freaca untul cu 50 g zahar tos, pana se face o spuma.
Pentru prajitura cu alune si ciocolata se freaca untul cu 50 g zahar tos, pana se face o spuma. Se adauga, pe rand, galbenusurile unul cate unul, pe urma iaurtul, alunele si coaja de lamaie. Se bat albusurile spuma, adaugand restul de zahar tos si se incorporeaza in crema de unt. Se amesteca bine, apoi se coace in tava tapetata cu unt si faina la foc iute timp de treizeci si cinci de minute. Se scoate, se raceste, apoi se rastoarna pe un platou.
Prajitura cu alune si ciocolata se unge cu dulceata pe deasupra, se rade ciocolata si se serveste.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii