Din 180 g zahar se face zahar ars. Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de ananas taiate in doua si se stropesc cu sucul lamai. Untul se bate sp
Din 180 g zahar se face zahar ars. Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de ananas taiate in doua si se stropesc cu sucul lamai. Untul se bate spuma, se adauga apoi amestecand mereu zaharul ramas si oule pe rand. Faina se amesteca cu praful de copt, sare si vanilie si se pune jumatate in crema de unt. Laptele se adauga apoi in aceasta compozitie si se completeaza cu restul de faina. Se coace la 180 grade pentru aproximativ 40 de minute.
Se orneaza, optional cu frisca.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii