Din 180 g zahar se face zahar ars. Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de ananas taiate in doua si se stropesc cu sucul lamai. Untul se bate sp
Din 180 g zahar se face zahar ars. Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de ananas taiate in doua si se stropesc cu sucul lamai. Untul se bate spuma, se adauga apoi amestecand mereu zaharul ramas si oule pe rand. Faina se amesteca cu praful de copt, sare si vanilie si se pune jumatate in crema de unt. Laptele se adauga apoi in aceasta compozitie si se completeaza cu restul de faina. Se coace la 180 grade pentru aproximativ 40 de minute.
Se orneaza, optional cu frisca.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii