Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuma albusurile impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se omogenizeaza separat, galbenusurile cu uleiul s
Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuma albusurile impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se omogenizeaza separat, galbenusurile cu uleiul si apa, dupa care se toarna peste albusurile batute spuma. Faina se toarna in ploaie si se amesteca intr-una. Compozitia astfel obtinuta, se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie. Se pun deasupra feliile de anasas si se pune in cuptor, la copt. Dupa ce s-a rumenit, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Se serveste ornata cu frisca si ciocolata rasa.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura snikers Lapte de pasare
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaImi place foarte mult acest muschiulet de porc. Este foarte fraged si se gateste imediat! Din el pregatesc foarte des...
Muschiulet de porc cu sos de soia la tigaieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii