Se freaca untul cu zaharul pana la omogenizare si se adauga nuca rasa de cocos si sucul de citrice. Blatul de tort se taie in trei si fiecare parte
Se freaca untul cu zaharul pana la omogenizare si
se adauga nuca rasa de cocos si sucul de citrice. Blatul de tort se taie in
trei si fiecare parte se stropeste cu sucul de ananas, amestecat cu coniac.
Se intinde deasupra fiecareia amestecul preparat anterior si se taie in
portii. Pe fiecare dintre prajituri se asaza cate o felie taiata la marimea ei
de ananas si deasupra se pune o jumatate de felie de kiwi. Se decoreaza
cu frisca si se pune in frigider.
Aceasta reteta a fost preluata din cartea "365 de retete afrodiziace – Mircea Georgescu", publicata de editura Meteor Press.
Alte retete culinare pe care vi le recomandam
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineRisoni sunt un sortiment de paste mici care imita forma orezului sau si mai bine forma orzului, motiv pentru care le mai...
Risoni cu sos de rosii si macrou afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii