Se freaca untul cu zaharul pana la omogenizare si se adauga nuca rasa de cocos si sucul de citrice. Blatul de tort se taie in trei si fiecare parte
Se freaca untul cu zaharul pana la omogenizare si
se adauga nuca rasa de cocos si sucul de citrice. Blatul de tort se taie in
trei si fiecare parte se stropeste cu sucul de ananas, amestecat cu coniac.
Se intinde deasupra fiecareia amestecul preparat anterior si se taie in
portii. Pe fiecare dintre prajituri se asaza cate o felie taiata la marimea ei
de ananas si deasupra se pune o jumatate de felie de kiwi. Se decoreaza
cu frisca si se pune in frigider.
Aceasta reteta a fost preluata din cartea "365 de retete afrodiziace – Mircea Georgescu", publicata de editura Meteor Press.
Alte retete culinare pe care vi le recomandam
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii