Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga o lingura de anason pisat, un praf de sare si faina. Se framanta bine aluatul si se intin
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga o lingura de anason pisat, un praf de sare si faina. Se framanta bine aluatul si se intinde intr-o foaie groasa de 1 cm. Se presara deasupra cu nuca tocata, ametsecata cu zahar pudra, se ruleaza si se unge cu albus batut. S epune apoi intr-o tava si se lasa la copt, la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit, se serveste, taiata felii, pudrate cu zahar farin.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat Turta dulce
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii