Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga o lingura de anason pisat, un praf de sare si faina. Se framanta bine aluatul si se intin
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga o lingura de anason pisat, un praf de sare si faina. Se framanta bine aluatul si se intinde intr-o foaie groasa de 1 cm. Se presara deasupra cu nuca tocata, ametsecata cu zahar pudra, se ruleaza si se unge cu albus batut. S epune apoi intr-o tava si se lasa la copt, la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit, se serveste, taiata felii, pudrate cu zahar farin.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat Turta dulce

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii