Untul topit, se amesteca impreuna cu biscuitii si ciocolata maruntita. Se toarna compozitia intr-un vas, se preseaza usor si se pune apoi la rece pent
Untul topit, se amesteca impreuna cu biscuitii si ciocolata maruntita. Se toarna compozitia intr-un vas, se preseaza usor si se pune apoi la rece pentru aproximativ 30 de minute. Intre timp, se decojesc bananele, se taie feliute, se asaza peste stratul de biscuiti si se stropesc cu suc de lamaie. Se toarna din jumatate de cantitate de crema de caramel gata preparata intr-un strat uniform peste banane. In frisca batuta se incorporeaza cafeaua, iar apoi se pune frisca peste crema. Se toarna restuld e crema ramasa si se pune prajitura la frigider.
Prajitura se serevste dupa cateva ore.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Lapte de pasare
Prajitura televizor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeEste prima data cand fac chiftele din peste , dar cu siguranta le voi repeta pentru ca mi-au placut tare mult.
Chiftele de ton cu sos de iaurtIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii