Se aseaza biscuitii intro tava mai inalta in trei straturi, peste care se toarna un sirop fierbinte din 700 ml apa, 5 linguri cacao, 6 linguri zahar s
Se aseaza biscuitii intro tava mai inalta in trei straturi, peste care se toarna un sirop fierbinte din 700 ml apa, 5 linguri cacao, 6 linguri zahar si apoi se acopera tava cu un servet (ca sa se inabuseasca bine biscuitii). Se prepara pe rand fiecare budinca dupa instructiunile de pe pachet in care se mai adauga 3 linguri zahar, 1 plic zahar vanilat si 2 galbenusuri dupa care se pune fierbinti peste biscuiti (dar pe rand, numai dupa ce ai pus prima budinca, alegi tu ordinea in care vrei sa pui budincile). Apoi se prepara frisca dupa instructiuni (in care adaugi un plic intaritor frisca) si ornezi prajitura (numai dupa ce s-a racit). La sfarsit dai pe razatoarea mica cele 50 g ciocolata de menaj, dupa care se da la rece cateva ore.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii