Se aseaza biscuitii intro tava mai inalta in trei straturi, peste care se toarna un sirop fierbinte din 700 ml apa, 5 linguri cacao, 6 linguri zahar s
Se aseaza biscuitii intro tava mai inalta in trei straturi, peste care se toarna un sirop fierbinte din 700 ml apa, 5 linguri cacao, 6 linguri zahar si apoi se acopera tava cu un servet (ca sa se inabuseasca bine biscuitii). Se prepara pe rand fiecare budinca dupa instructiunile de pe pachet in care se mai adauga 3 linguri zahar, 1 plic zahar vanilat si 2 galbenusuri dupa care se pune fierbinti peste biscuiti (dar pe rand, numai dupa ce ai pus prima budinca, alegi tu ordinea in care vrei sa pui budincile). Apoi se prepara frisca dupa instructiuni (in care adaugi un plic intaritor frisca) si ornezi prajitura (numai dupa ce s-a racit). La sfarsit dai pe razatoarea mica cele 50 g ciocolata de menaj, dupa care se da la rece cateva ore.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii