Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, apoi se adauga uleiul, laptele si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Separat, se bat
Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, apoi se adauga uleiul, laptele si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Separat, se bat spuma albusurile cu zaharul ramas si se amesteca bine cu galbenusurile si faina. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu biscuiti pisati, se asaza fructele, taiate in jumatati si se toarna peste ele aluatul. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt, aproximativ 30 de minute. Dupa ce s-a racit, prajitura se taie cuburi.
Se serveste presarata cu zahar pudra.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Tiramisu Turta dulce
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii