Pentru bilute framantam margarina la temperatura cemerei cu zaharul si cu restul ingredientelor si formama bilute de marimea unei nuci pe care le pune
Pentru bilute framantam margarina la temperatura cemerei cu zaharul si cu restul ingredientelor si formama bilute de marimea unei nuci pe care le punem intr-o tava unsa (le pozitionam in asa fel incat sa ramana spatiu intre ele). Pentru aluat batem spuma albusurile cu putina sare, pisam branza si o amestecam cu restul ingredientelor, iar la sfarsit incorporam albusurile. Turnam aluatul intre bilute. Coacem in cuptorul pre-incalzit. Decoram cu zahar pudra sau glazura de ciocolata.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata visine
Tarta cu visine
Compot visine
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniSarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.
Sarmale cu pasatO cina rapida si delicioasa ! Stiu ca multi vor spune ca acei cartofi congelati nu sunt buni, sanatosi ... dar sunt o...
Cartofi cu porumb dulce
Comentarii