Pentru bilute framantam margarina la temperatura cemerei cu zaharul si cu restul ingredientelor si formama bilute de marimea unei nuci pe care le pune
Pentru bilute framantam margarina la temperatura cemerei cu zaharul si cu restul ingredientelor si formama bilute de marimea unei nuci pe care le punem intr-o tava unsa (le pozitionam in asa fel incat sa ramana spatiu intre ele). Pentru aluat batem spuma albusurile cu putina sare, pisam branza si o amestecam cu restul ingredientelor, iar la sfarsit incorporam albusurile. Turnam aluatul intre bilute. Coacem in cuptorul pre-incalzit. Decoram cu zahar pudra sau glazura de ciocolata.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata visine
Tarta cu visine
Compot visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii