Prajitura cu branza

Pentru bilute framantam margarina la temperatura cemerei cu zaharul si cu restul ingredientelor si formama bilute de marimea unei nuci pe care le pune

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente pentru bilute:
  • 12
  • 5 dkg margarina
  • 20 dkg faina
  • 3 linguri praf de cacao
  • 15 dkg zahar
  • 2 oua
  • ½ pachet praf de copt
  • Pentru aluat:
  • 50 dkg branza
  • 25 dkg zahar
  • 12
  • 5 dkg margarina
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 4 oua

Mod de preparare

Pentru bilute framantam margarina la temperatura cemerei cu zaharul si cu restul ingredientelor si formama bilute de marimea unei nuci pe care le punem intr-o tava unsa (le pozitionam in asa fel incat sa ramana spatiu intre ele). Pentru aluat batem spuma albusurile cu putina sare, pisam branza si o amestecam cu restul ingredientelor, iar la sfarsit incorporam albusurile. Turnam aluatul intre bilute. Coacem in cuptorul pre-incalzit. Decoram cu zahar pudra sau glazura de ciocolata.
Alte retete recomandate

Prajitura cu visine

Dulceata visine

Tarta cu visine

Compot visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc