Branza si galbenusurile calde se dau printr-o sita. Untul se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga branza, galbenusurile, stafidele si putina sare.
Branza si galbenusurile calde se dau printr-o sita. Untul se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga branza, galbenusurile, stafidele si putina sare. Se pune intr-o sita un servet umed si se toarna compozitia peste. Se asaza deasupra o farfurie si se lasa sita la scurs timp de 4-5 ore. Se rastoarna apoi prajitura si se lasa la rece.
Se serveste dupa cateva ore.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajitura snikers
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii