Prajitura cu branza si dovlecel

Prajitura cu branza si dovlecel are in compozitie zahar, biscuiti de ovaz, lapte, unt, pesmet, branza de vaci, oua si dovleac.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 500 gr biscuiti de ovaz
  • 50 gr zahar
  • 50 ml ulei
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr unt
  • 2-3 linguri lapte
  • Pentru crema:
  • 400 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 500 gr dovleac
  • 100 gr zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 3 cuisoare
  • 1 lingurita nucsoara

Mod de preparare

Se sfarama biscuitii si se amesteca cu celelalte ingrediente ale blatului. Se amesteca aluatul si se intinde intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se amesteca branza cu dovleacul, fiert in prealabil, cu ouale, cu celelalte ingrediente ale cremei. Se intinde uniform umplutura peste aluatul din tava si apoi se pune la cuptor, la foc mediu.


Se serveste pudrata cu zahar praf.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Dulciuri rapide
Prajituri simple

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc