Aceasta reteta de prajitura cu branza si stafide este una foarte simpla. Se prepara din faina, zahar, lapte, oua, branza dulce, stafide si unt.
Pentru blat se amesteca faina cu zaharul, praful de copt, untul topit si se omogenizeaza bine. Se coace blatul pentru prajitura intr-o tava cu diametrul de 28 cm, timp de 25 de minute la 180 grade. Cand este aproape gata, se scoate blatul si se toarna crema de branza. Pentru crema se mixeaza branza cu stafidele, oul, vanilia si zaharul. Se introduce blatul cu crema din nou in cuptor si se mai lasa 20 de minute.
Prajitura se serveste dupa ce s-a racit, pudrata cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Pasca cu smantana
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii