Margarina se amesteca bine cu zaharul, apoi adaugam ouale si smantana. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura. Aluatul se i
Margarina se amesteca bine cu zaharul, apoi adaugam ouale si smantana. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura. Aluatul se imparte in trei, si in fiecare parte se pune cate un praf diferit de budinca. Se pot adauga si cu aroma de fructe - capsuni, zmeura, etc. Se unge o tava de marime medie si se presara cu faina. Se pun in tava cele trei feluri de aluat, in asa fel incat sa fie cat mai diferit colorate. Tava se scutura, pentru ca aluatul sa se lipeasca, apoi se pune in cuptorul fierbinte si se coace aprox. 30 minute (se probeaza cu scobitoarea daca este copt). Se poate face si cu un singur fel de budinca, sau in loc de budinca se poate pune nuca macinata sau mac.
Alte retete de prajitura recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii