Margarina se amesteca bine cu zaharul, apoi adaugam ouale si smantana. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura. Aluatul se i
Margarina se amesteca bine cu zaharul, apoi adaugam ouale si smantana. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura. Aluatul se imparte in trei, si in fiecare parte se pune cate un praf diferit de budinca. Se pot adauga si cu aroma de fructe - capsuni, zmeura, etc. Se unge o tava de marime medie si se presara cu faina. Se pun in tava cele trei feluri de aluat, in asa fel incat sa fie cat mai diferit colorate. Tava se scutura, pentru ca aluatul sa se lipeasca, apoi se pune in cuptorul fierbinte si se coace aprox. 30 minute (se probeaza cu scobitoarea daca este copt). Se poate face si cu un singur fel de budinca, sau in loc de budinca se poate pune nuca macinata sau mac.
Alte retete de prajitura recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii