Prajitura cu cacao se umple cu crema facuta din din 1 kg branza de vaci, 200 g zahar, 100 g stafide.
Pentru prajitura cu cacao se face un aluat moale, doua treimi din aluat se pune in tava; dam la copt pe jumatate, scoatem si punem branza peste care punem restul de aluat si dam la copt.Se pudreaza cu zahar. Se face o crema din 1 kg branza de vaci, 200 g zahar, 100 g stafide, 3 oua, 1 plic de vanilie, 2 linguri de gris. Se amesteca toate la un loc. Albusurile se bat spuma.
Prajitura cu cacao se serveste dupa ce s-a racit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaM-am inspirat de la Liliana intr-o joi, delicioase.....
Briose cu visineDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii