Caisele se amesteca impreuna cu laptele si mierea intr-un vas, dupa care se acopera si se lasa sa stea asa o ora. Se incorporeaza in mixtura de caise
Caisele se amesteca impreuna cu laptele si mierea intr-un vas, dupa care se acopera si se lasa sa stea asa o ora. Se incorporeaza in mixtura de caise, oul, apoi faina, putina sare, praful de copt si 100 gr de cocos. Amestecul se toarna intr-o forma unsa cu ulei si se preasard easupra restul de nuca de cocos. Se lasa la copt, la foc mediu, aproximativ o ora.
Dupa ce s-a racit, se rastoarna pe un platou si se serveste.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Ciocolata de casa Tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii