Prajitura cu cartofi nu este greu de facut si este foarte buna. Pentru aceasta reteta aveti nevoiie de 400 g faina, 200 g cartofi fierti.
Pentru prajitura cu cartofi se face un aluat care se imparte in doua, o parte se lasa alba, iar pe cealalta parte se pune cacaoa. Partea cu cacao se aseaza in tava, peste foaie se pune o pasta din mere sau magiun, iar deasupra se pune foaia alba si se da la cuptor. Dupa ce s-a copt, punem deasupra o glazura din 5 linguri de zahar, 2 linguri de cacao, 2 linguri de apa, unt cat o nuca. Se fierbe pana se ingroasa, apoi se toarna peste blatul caldut si se taie.
Prajitura cu cartofi se serveste glazurata, dupa ce s-a racit.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii