Prajitura cu cartofi nu este greu de facut si este foarte buna. Pentru aceasta reteta aveti nevoiie de 400 g faina, 200 g cartofi fierti.
Pentru prajitura cu cartofi se face un aluat care se imparte in doua, o parte se lasa alba, iar pe cealalta parte se pune cacaoa. Partea cu cacao se aseaza in tava, peste foaie se pune o pasta din mere sau magiun, iar deasupra se pune foaia alba si se da la cuptor. Dupa ce s-a copt, punem deasupra o glazura din 5 linguri de zahar, 2 linguri de cacao, 2 linguri de apa, unt cat o nuca. Se fierbe pana se ingroasa, apoi se toarna peste blatul caldut si se taie.
Prajitura cu cartofi se serveste glazurata, dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii