Se bat albusurile spuma cu zahar. Se adauga galbenusurile, margarina topita si racita, cacaua, esenta si se omogenizeaza. Se pune faina amestecata cu
Se bat albusurile spuma cu zahar. Se adauga galbenusurile, margarina topita si racita, cacaua, esenta si se omogenizeaza.
Se pune faina amestecata cu praful de copt si se incorporeaza usor. Se toarna aluatul intr-o tava unsa si tapetata si se coace la foc mic 40 de minute.
Se pune gelatina la inmuiat in apa, se topeste si se lasa la racit. Se bate frisca cu esenta, se amesteca cu gelatina si branza scursa bine si frecata cu zaharul.
Se freaca untul cu zaharul, esenta, laptele si se adauga 200 g de ciocolata de menaj topita. Se mixeaza si se lasa la rece.
Se face un sirop din apa, zahar, esenta de vanilie si coaja de portocala. Se fierbe pana se leaga siropul apoi se lasa la racit.
Blatul rece se taie in doua. Se insiropeaza, se unge prima jumatate cu putina crema de ciocolata, se pun 3 sferturi din crema de branza, din nou ciocolata, blat, iar deasupra crema alba ramasa.
Se pune deasupra crema de ciocolata si se presara fulgi de ciocolata neagra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii