Pentru iubitorii de cirese si frisca aceasta reteta de prajitura vine la fix. Este foarte usor de preparat si este delicioasa daca se serveste calduta acompaniata de niste cirese proaspete, zemoase si aromate.
Untul se lasa la inmuiat si se freaca apoi bine. Se incorporeaza pe rand zaharul, ouale, praful de copt si laptele. Se adauga apoi faina si o jumatate de cana de cirese. Se sareaza si se tapeteaza o tava cu unt si faina, dupa care se toarna in ea compozitia obtinuta. Se lasa la copt, la foc mediu, pentru 25-30 de minute, dupa care se face focul mic si se lasa prajitura la copt inca 20 de minute.
Prajitura cu cirese se serveste ornata cu frisca si cu restul de cirese ramase.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii