Se separa apoi cele 7 oua si se bate albusele spuma tare. Se adauga zaharul si se bate in continuare apoi se toarna galbenusele peste albuse si se bat
Se separa apoi cele 7 oua si se bate albusele spuma tare. Se adauga zaharul si se bate in continuare apoi se toarna galbenusele peste albuse si se bate usor.
Intr-un castronel se amesteca faina cu praful de copt si cappuccino. La final se incorporeaza si acest amestec si nuca -o parte macinata o parte taiata. Se toarna compozitia rezultata in tava pragatita cu hartie de copt si se coace la foc potrivit vreo 40 min.Se incearca cu scobitoarea pina va iesi curata. Se lasa sa se raceasca.
Pentru crema: ouale intregi si zaharul se pun intr-un castron si apoi pe o cratita cu apa, se freaca pe foc moderat cateva minute apoi se torna cantitatea de cappuccino, se continua sa se amestece inca 15-20 minute pina avem o crema destul de groasa. Se lasa crema sa se raceasca complet si se amesteca apoi cu untul frecat spuma.
Blatul se insiropeaza putin cu apa + rom si se pune crema. Se bate frisca cu laptele rece si se intinde peste crema. Dupa ce a stat la frigider 2-3 ore se poate taia.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii