Se bat albusurile spuma tare cu telul. Treptat, se adauga cate doua linguri de zahar si se bat bine. Se amesteca impreuna cu sarea si zaharul vanilat
Se bat albusurile spuma tare cu telul. Treptat, se adauga cate doua linguri de zahar si se bat bine. Se amesteca impreuna cu sarea si zaharul vanilat si se incorporeaza usor in compozitia preparata anterior. Se tapeteaza o tava cu unt si faina si se toarna compozitia. Se coace prajitura la foc potrivit, timp de 30-35 de minute. Pentru crema se bate frisca si se adauga zaharul, capsunele, coaja de portocale si esenta de migdale.
Dupa ce s-a racit, se taie cuburi, care se vor umple cu crema.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Ciocolata de casa Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii