Se bat albusurile spuma tare cu telul. Treptat, se adauga cate doua linguri de zahar si se bat bine. Se amesteca impreuna cu sarea si zaharul vanilat
Se bat albusurile spuma tare cu telul. Treptat, se adauga cate doua linguri de zahar si se bat bine. Se amesteca impreuna cu sarea si zaharul vanilat si se incorporeaza usor in compozitia preparata anterior. Se tapeteaza o tava cu unt si faina si se toarna compozitia. Se coace prajitura la foc potrivit, timp de 30-35 de minute. Pentru crema se bate frisca si se adauga zaharul, capsunele, coaja de portocale si esenta de migdale.
Dupa ce s-a racit, se taie cuburi, care se vor umple cu crema.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Ciocolata de casa Lapte de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii