Pentru foile prajiturii cu crema de ness,6 albusuri se bat spuma cu 300 g zahar tos. Este un desert delicios.
Pentru foile prajiturii cu crema de ness, 6 albusuri se bat spuma cu 300 g zahar tos. Se continua pe baie de aburi pana se topeste zaharul, apoi se ia de pe foc si se bate pana se raceste putin, dupa care se adauga 350 g nuci prajite si sfaramate cu sucitorul. Se adauga un praf de vanilie si 3 linguri de faina, apoi compozitia se imparte in doua si se coc doua foi pe dosul tavii, care trebuie sa fie bine unsa si tapetata cu hartie.
Crema - se bat pe baie de aburi 6 galbenusuri cu 100 g zahar pudra, apoi si cu 2-3 linguri de cafea, ness sau cacao, dupa care se lasa totul la rece. Separat, se freaca 200 g unt cu 100 g zahar pudra, se amesteca cu crema racita si se umplu foile.
Dupa ce s-au umplut foile cu crema, prajitura cu crema de ness se poate servi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii