Pentru foile prajiturii cu crema de ness,6 albusuri se bat spuma cu 300 g zahar tos. Este un desert delicios.
Pentru foile prajiturii cu crema de ness, 6 albusuri se bat spuma cu 300 g zahar tos. Se continua pe baie de aburi pana se topeste zaharul, apoi se ia de pe foc si se bate pana se raceste putin, dupa care se adauga 350 g nuci prajite si sfaramate cu sucitorul. Se adauga un praf de vanilie si 3 linguri de faina, apoi compozitia se imparte in doua si se coc doua foi pe dosul tavii, care trebuie sa fie bine unsa si tapetata cu hartie.
Crema - se bat pe baie de aburi 6 galbenusuri cu 100 g zahar pudra, apoi si cu 2-3 linguri de cafea, ness sau cacao, dupa care se lasa totul la rece. Separat, se freaca 200 g unt cu 100 g zahar pudra, se amesteca cu crema racita si se umplu foile.
Dupa ce s-au umplut foile cu crema, prajitura cu crema de ness se poate servi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii