Zaharul se pune la caramelizat, se adauga apa si se lasa sa fiarba pana se leaga siropul. Se lasa apoi la racit. Se adauga oul, amoniacul, uleiul si
Zaharul se pune la caramelizat, se adauga apa si se lasa sa fiarba pana se leaga siropul. Se lasa apoi la racit. Se adauga oul, amoniacul, uleiul si faina cat cuprinde. Se coc patru foi din aceasta compozitie. Cat se coc foile, se prepara crema. Nuca macinata se amesteca bine cu zaharul, smantana si zaharul vanilat. Se lasa la foc mic pana se obtine o crema de consistenta. Cu aceasta crema se umplu foile.
Prajitura se tine la rece pana la servire.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Ciocolata de casa Prajituri delicioase
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii