Pentru prajitura cu crema roz se bat albusurile cu zaharul, dupa care se adauga galbenusurile, uleiul si esenta. Se adauga apoi faina si praful de copt!
Pentru prajitura cu crema roz se bat albusurile cu zaharul, dupa care se adauga galbenusurile, uleiul si esenta. Se adauga apoi faina si praful de copt!
Se pune compozitia in cuptorul preincalzit si se lasa 20-30 minute!
Cand e gata se lasa sa se raceasca, se unge cu crema de capsune si se orneaza cu jeleuri.
Prajitura cu crema roz se serveste rece, dupa ce a fost taiata cubulete.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii