Prajitura cu dovleac este o prajitura simpla de casa, potrivita in zilele de toamna.
Dovleacul dat prin razatoare mare se amesteca cu zaharul si se caleste aprox. 10 min., pana se topeste zaharul
Se amesteca cu restul ingredientelor.
Intr-o tava se pune compozitia si se lasa 30 minute la foc mic.
Cronometrul aparatului îți permite să lași până la 12 ore mâncarea la preparat sau să programezi să fie gătită cu până la 24 ore mai târziu, fără emoții că o vei găsi arsă sau gătită insuficient. După ce termină de gătit, aparatul pornește automat funcția pentru păstrarea caldă a alimentelor până la 24 de ore și astfel ai oricând mâncarea gata pentru a fi servită.
Prajitura cu dovleac se poate servi atat calda , cat si rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii