Aceasta prajitura este o delicatesa.
Intr-un castron amestecam faina cu untura apoi punem restul ingredientelor si framantam pana obtinem o coca. Se imparte in doua. Se intinde o foaie se pune umplutura de dovleac si deasupra razuim cealalta parte de coca pe care o amestecam cu putina faina (sa fie putin mai tare). Pentru umplutura curatam dovleacul, il razuim, il calim in tigaie cu jumatate din cantitatea de zahar cam 20 minute pana se inmoaie apoi adaugam restul de zahar,zahar vanilat si grisul. Umplutura se pune intre cele doua foi. Se coace la foc potrivit circa 35-40 minute apoi se pudreaza cu zahar pudra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii