Prajitura cu dulceata de prune este simpla si delicioasa. Pentru a face aceasta prajitura va trebuie gem de prune, faina, oua, zahar.
Prajitura cu dulceata de prune este simpla si delicioasa. Pentru a face aceasta prajitura se pun cele 2 oua, uleiul, zaharul, praful de copt, esenta de rom, coaja de lamaie si se amesteca(cu mixerul), apoi se adauga faina pana se obtine un aluat tare. Acesta se imparte in doua parti. Se unge cu unt sau cu ulei tava si se tapeteaza bine cu faina. Punem aluatul in tava apoi adaugam gemul de prune(se poate pune orice fel de gem) iar apoi punem si cealalata foaie. Se inteapa cu furculita in mai multe locuri si se unge pe deasupra cu ou. Se coace timp de 35-40min la foc mediu.
Prajitura cu dulceata de prune se serveste alaturi de o ceasca de ceai sau lapte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii