Aluat: batem spuma albusurile cu zaharul, adagam nuca, faina, pesmetul si praful de copt. Turnam amestecul intr-o tava captusita cu hartie de copt si
Aluat: batem spuma albusurile cu zaharul, adagam nuca, faina, pesmetul si praful de copt. Turnam amestecul intr-o tava captusita cu hartie de copt si coacem in cuptorul pre-incalzit. Crema: pana ce aluatul se coace pregatim crema. Batem spuma galbenusurile cu zaharul, adaugam cele 2 plicuri de budinca de vanilie, laptele si amestecam. Fierbem si racim. Batem spuma margarina si o adaugam la crema racita. Impartim crema in doua parti si la o parte adaugam praful de cacao. Lasam piscotul la racit si turnam crema alba deasupra. Punem deasupra jumatate din biscuitii inmuiati in lapte si rom si crema cu cacao, apoi turnam restul de biscuiti. Topim ciocolata la abur adaugam putin ulei si o turnam pe prajitura. O lasam sa se raceasca complet si o taiem patratele.
Alte retete recomandate
Placinta cu mere
Tort mere
Prajitura visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii