Aluat: batem spuma albusurile cu zaharul, adagam nuca, faina, pesmetul si praful de copt. Turnam amestecul intr-o tava captusita cu hartie de copt si
Aluat: batem spuma albusurile cu zaharul, adagam nuca, faina, pesmetul si praful de copt. Turnam amestecul intr-o tava captusita cu hartie de copt si coacem in cuptorul pre-incalzit. Crema: pana ce aluatul se coace pregatim crema. Batem spuma galbenusurile cu zaharul, adaugam cele 2 plicuri de budinca de vanilie, laptele si amestecam. Fierbem si racim. Batem spuma margarina si o adaugam la crema racita. Impartim crema in doua parti si la o parte adaugam praful de cacao. Lasam piscotul la racit si turnam crema alba deasupra. Punem deasupra jumatate din biscuitii inmuiati in lapte si rom si crema cu cacao, apoi turnam restul de biscuiti. Topim ciocolata la abur adaugam putin ulei si o turnam pe prajitura. O lasam sa se raceasca complet si o taiem patratele.
Alte retete recomandate
Placinta cu mere
Tort mere
Prajitura visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii