Aluat: batem spuma albusurile cu zaharul, adagam nuca, faina, pesmetul si praful de copt. Turnam amestecul intr-o tava captusita cu hartie de copt si
Aluat: batem spuma albusurile cu zaharul, adagam nuca, faina, pesmetul si praful de copt. Turnam amestecul intr-o tava captusita cu hartie de copt si coacem in cuptorul pre-incalzit. Crema: pana ce aluatul se coace pregatim crema. Batem spuma galbenusurile cu zaharul, adaugam cele 2 plicuri de budinca de vanilie, laptele si amestecam. Fierbem si racim. Batem spuma margarina si o adaugam la crema racita. Impartim crema in doua parti si la o parte adaugam praful de cacao. Lasam piscotul la racit si turnam crema alba deasupra. Punem deasupra jumatate din biscuitii inmuiati in lapte si rom si crema cu cacao, apoi turnam restul de biscuiti. Topim ciocolata la abur adaugam putin ulei si o turnam pe prajitura. O lasam sa se raceasca complet si o taiem patratele.
Alte retete recomandate
Placinta cu mere
Tort mere
Prajitura visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii