Se freaca bine untul cu zaharul pina devine ca o spuma. Se incorporeaza in compozitie unul cite unul galbenusurile si se freaca dupa fiecare. Se adaug
Se freaca bine untul cu zaharul pina devine ca o spuma. Se incorporeaza in compozitie unul cite unul galbenusurile si se freaca dupa fiecare. Se adauga apoi faina si albusurile batute spuma tare. Se unge tava mare a aragazului cu unt, se toarna compozitia si deasupra se pune un rind de visine (sau cirese), fara simburi, una linga alta, scurse bine de suc. Se da tava la cuptor pentru 25 de minute. Cind prajitura este gata, se pudreaza cu zahar vanilat si zahar pudra.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Ideal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii