Se bate o spuma din unt si zahar, si apoi se adauga unu cate unu galbenusurile, faina, spuma tare batuta din albusuri, romul si zaharul vanilat. Alua
Se bate o spuma din unt si zahar, si apoi se adauga unu cate unu galbenusurile, faina, spuma tare batuta din albusuri, romul si zaharul vanilat. Aluatul se pune intr-o tava tapetata cu unt si deasupra se presara des fructele. Se introduce in cuptorul preincalzit si se coace la foc potrivit pana ca capata o culoare aurie. Dupa ce s-a racit se taie cuburi se presara cu zahar pudra deasupra.
Alte retete de prajituri recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii