Amestecati pe foc, zaharul cu margarina, cacaua, mierea si esenta de rom. Cand s-a omogenizat compozitia adaugati fulgii de orez si nuca. Omogenizati
Amestecati pe foc, zaharul cu margarina, cacaua, mierea si esenta de rom. Cand s-a omogenizat compozitia adaugati fulgii de orez si nuca. Omogenizati si apoi turnati compozitia intr-o tava umezita, care se tine la rece pana a doua zi.
Taiati prajitura in patratele potrivite si pudrati-o cu zahar praf.
Alte prajituri:
Prajitura cu visine Tarta de caise Prajituri cu capsuni

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii