Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, apoi se framanta si se intind doua foi. Intre acestea se pune umplutura. Pentru umplutura se amesteca n
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, apoi se framanta si se intind doua foi. Intre acestea se pune umplutura. Pentru umplutura se amesteca nucile macinate cu zaharul, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie, galbenusurile si apa. Se lasa apoi sa creasca la cald circa o ora prajitura astfel pregatita, apoi se intinde deasupra un strat de gem, peste care se toarna albusurile batute spuma cu zaharul. Se introduce la cuptor si se lasa la copt, la foc mic.
Se serveste dupa ce s-a racit.Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tiramisu Prajituri simple
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii