Pentru prajitura cu glazura de galbenusuri se face un aluat fraged care se imparte in doua, apoi se pune primul blat in tava.
Pentru prajitura cu glazura de galbenusuri se face un aluat fraged care se imparte in doua, apoi se pune primul blat in tava, peste care se toarna o crema facuta din: 4 albusuri batute spuma cu 200 g zahar, 200 g nuci macinate si coaja de lamaie. Deasupra se aseaza al doilea blat, dupa care il dam la copt. Peste prajitura calda se adauga glazura, facuta din 200 g zahar si 4 galbenusuri batute spuma, apoi radem ciocolata.
Prajitura cu glazura de galbenusuri se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm vazut reteta asta la Gaby si m-a bantuit toata noaptea, asa ca azi am prestat-o, mai ales ca aveam toate ingredientele la...
Desert prajitura taraneasca cu mere
Comentarii