Prajitura cu gris si crema se pudreaza cu zahar cand este gata. Pentru aceasta reteta va trebuie oua, ulei, lapte.
Din toate ingredientele, pentru prajitura cu gris si crema se framanta un aluat din care se coc 4 foi in tava unsa cu ulei. inainte de a se coace se inteapa cu furculita.Crema – se fierb 500 ml lapte cu 4 linguri de gris si se da la rece. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu 250 g unt frecat cu 300 g zahar pudra si vanilie. Aranjarea se face astfel: foaie, crema, foaie, gem, foaie, crema, foaie.
Prajitura cu gris si crema se pudreaza cu zahar pudra si se serveste.
Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...
Negresa simpla si rapidaO musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...
Musaca cu carne tocata si cartofiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteSe spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....
Marmelada de mere si pereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiPrajitura After Eight este o prajitura de casa absolut delicioasa, o reteta de prajitura cu crema cu aroma de menta, ca si...
Prajitura After Eight O zi frumoasa chiar ca se cunoaste de dimineata! In aceasta dimineata cred ca am fost de 4-5 ori pana la magazin si...
Clatite cu sunca si cascavalDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Comentarii