Prajitura cu gris si crema se pudreaza cu zahar cand este gata. Pentru aceasta reteta va trebuie oua, ulei, lapte.
Din toate ingredientele, pentru prajitura cu gris si crema se framanta un aluat din care se coc 4 foi in tava unsa cu ulei. inainte de a se coace se inteapa cu furculita.Crema – se fierb 500 ml lapte cu 4 linguri de gris si se da la rece. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu 250 g unt frecat cu 300 g zahar pudra si vanilie. Aranjarea se face astfel: foaie, crema, foaie, gem, foaie, crema, foaie.
Prajitura cu gris si crema se pudreaza cu zahar pudra si se serveste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii