Iaurtul se bate cu galbenusurile. Se freaca separat zaharul cu uleiul, apoi se adauga peste crema. Se cerne faina, se pune coaja rasa de lamaie, amon
Iaurtul se bate cu galbenusurile. Se freaca separat zaharul cu uleiul, apoi se adauga peste crema. Se cerne faina, se pune coaja rasa de lamaie, amoniacul stins cu zeama de lamaie, stafidele si cateva nuci tocate, dupa care se amesteca bine. Intr-o tava unsa si tapetata se toarna compozitia si se coace la foc potrivit.
Se serveste pudrata cu zahar farin.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Prajitura televizor Cozonac moldovenesc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii