Untul se freaca spuma cu zaharul si galbenusurile. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare, sare, amoniacul stins cu zeama de la jumatate de lama
Untul se freaca spuma cu zaharul si galbenusurile. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare, sare, amoniacul stins cu zeama de la jumatate de lamaie, coaja rasa de lamaie si se omogenizeaza amestecul. Faina se toarna in ploaie, se amesteca iar aluatul rezultat se toarna intr-o tava. Se lasa in cuptorul fierbinte zece minute, apoi se trage tava afara, se pun jumatatile de caise stropite cu putin coniac si se continua coacerea inca o jumatate de ora.
Dupa ce s-a racit, prajitura se taie si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Ciocolata de casa Cornulete cu rahat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii