Untul se freaca spuma cu zaharul si galbenusurile. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare, sare, amoniacul stins cu zeama de la jumatate de lama
Untul se freaca spuma cu zaharul si galbenusurile. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare, sare, amoniacul stins cu zeama de la jumatate de lamaie, coaja rasa de lamaie si se omogenizeaza amestecul. Faina se toarna in ploaie, se amesteca iar aluatul rezultat se toarna intr-o tava. Se lasa in cuptorul fierbinte zece minute, apoi se trage tava afara, se pun jumatatile de caise stropite cu putin coniac si se continua coacerea inca o jumatate de ora.
Dupa ce s-a racit, prajitura se taie si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Ciocolata de casa Cornulete cu rahat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii