Se freaca galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu untul topit, se adauga putin bicarbonat si sare si se amesteca cu grija cu atita faina pina capata
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu untul topit, se adauga putin bicarbonat si sare si se amesteca cu grija cu atita faina pina capata consistenta unor crupe marunte. Aceasta compozitie se imparte in doua. Prima parte se presara pe o tava uscata intr-un strat de aproximativ 1 cm grosime si se intinde deasupra o umplutura preparata din mere fierte inabusite cu zahar. Se intinde apoi intr-un strat egal a doua parte a compozitiei si se netezeste usor. Se pune la cuptor. Se coace timp de o jumatate de ora.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii