Merele curatate de coaja si date pe razatoare se pun la rece, acoperite cu doua linguri de zahar tos si scortisoara pisata. Pentru aluat se separa ga
Merele curatate de coaja si date pe razatoare se pun la rece, acoperite cu doua linguri de zahar tos si scortisoara pisata. Pentru aluat se separa galbenusurile si se freaca impreuna cu uleiul. Se adauga apoi zaharul ramas, coaja rasa de lamaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se adauga faina in ploaie si albusurile batute spuma tare si se framanta bine. Aluatul se pune intr-o tava unsa cu ulei, care se da la cuptor, pentru 10 minute. Se scoate si se pun merele deasupra, dupa care se continua coacerea.
Prajitura se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu mere Lapte de pasare Prajitura televizor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii