Se curata merele de coaja, se taie jumatati, se curata la mijloc de seminte si se umplu cu zahar. Intr-o tava de aluminiu, unsa cu ulei si tapetata cu
Se curata merele de coaja, se taie jumatati, se curata la mijloc de seminte si se umplu cu zahar. Intr-o tava de aluminiu, unsa cu ulei si tapetata cu faina, se asaza la rind merele. Se amesteca toate ingredientele pina se omogenizeaza. Compozitia se toarna in tava peste mere. Se incinge cuptorul. Se introduce tava in cuptor. Dupa ce s-a copt, se pudreaza cu zahar. Merele pot fi inlocuite si cu alte fructe.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii