Merele se curata de coaja si seminte si se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu zaharul vanilat si scortisoara. Se amesteca faina, cu zaharul si cu
Merele se curata de coaja si seminte si se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu zaharul vanilat si scortisoara. Se amesteca faina, cu zaharul si cu grisul (uscate) - obtinandu-se 3 cani de compozitie uscata. In tava mica (nu cea de la aragaz) unsa se pune o cana (se insira uniform) din compozitia uscata, peste care se asterne 1/2 din cantitatea de mere, apoi inca o cana din compozitia uscata, cel de-al doilea strat de mere, terminand cu un ultim strat de compozitie (ultima cana). Margarina se aseaza cat mai uniform posibil. Se coace la cuptor la foc potrivit.
Se scoate din cuptor, se aseaza tava pe un fund de lemn asternut cu un prosop umed de bucatarie, apoi tava se acopera cu un prosop uscat, cateva minute.
Se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii