Merele se curata de coaja si seminte si se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu zaharul vanilat si scortisoara. Se amesteca faina, cu zaharul si cu
Merele se curata de coaja si seminte si se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu zaharul vanilat si scortisoara. Se amesteca faina, cu zaharul si cu grisul (uscate) - obtinandu-se 3 cani de compozitie uscata. In tava mica (nu cea de la aragaz) unsa se pune o cana (se insira uniform) din compozitia uscata, peste care se asterne 1/2 din cantitatea de mere, apoi inca o cana din compozitia uscata, cel de-al doilea strat de mere, terminand cu un ultim strat de compozitie (ultima cana). Margarina se aseaza cat mai uniform posibil. Se coace la cuptor la foc potrivit.
Se scoate din cuptor, se aseaza tava pe un fund de lemn asternut cu un prosop umed de bucatarie, apoi tava se acopera cu un prosop uscat, cateva minute.
Se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii