Merele se curata de coaja si seminte si se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu zaharul vanilat si scortisoara. Se amesteca faina, cu zaharul si cu
Merele se curata de coaja si seminte si se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu zaharul vanilat si scortisoara. Se amesteca faina, cu zaharul si cu grisul (uscate) - obtinandu-se 3 cani de compozitie uscata. In tava mica (nu cea de la aragaz) unsa se pune o cana (se insira uniform) din compozitia uscata, peste care se asterne 1/2 din cantitatea de mere, apoi inca o cana din compozitia uscata, cel de-al doilea strat de mere, terminand cu un ultim strat de compozitie (ultima cana). Margarina se aseaza cat mai uniform posibil. Se coace la cuptor la foc potrivit.
Se scoate din cuptor, se aseaza tava pe un fund de lemn asternut cu un prosop umed de bucatarie, apoi tava se acopera cu un prosop uscat, cateva minute.
Se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoReteta de ciorba de perisoare cu smantana este de fapt, o radauteana cu perisoare :))) Baietii mei sunt fani radauteana, dar...
Reteta de ciorba de perisoare cu smantana
Comentarii