Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se pune putin cite putin faina, apoi romul si pesmetul. Dupa ce se amesteca bine totul, se adauga merele cur
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se pune putin cite putin faina, apoi romul si pesmetul. Dupa ce se amesteca bine totul, se adauga merele curatate de coaja si rase, se mai amesteca si apoi se pune spuma de la cele 6 albusuri. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu putin ulei (sau un strat subtire de unt sau margarina) si presarata cu pesmet si se coace la foc potrivit. Cind este gata, se pune pe o farfurie si se siropeaza cit este inca fierbinte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii