Merele se curata de coaja, sa razuiesc, apoi se pun la fiert cu 400 gr apa si cu zaharul. Cand este aproape ca o pasta se adauga budincile dizolvate i
Merele se curata de coaja, sa razuiesc, apoi se pun la fiert cu 400 gr apa si cu zaharul. Cand este aproape ca o pasta se adauga budincile dizolvate in restul e 200 gr apa se fierb impreuna cu merele pana sa ingroasa. Intr-o tava se pun biscuiti simpli (de preferat "Pettit bure"), se pun apoi merele si se acopera cu un alt strat de biscuiti. Dupa ce sa racit se pun 2 plicuri de frisca deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii