Framantam faina, galbenusurile, zaharul pudra, praful de copt, margarina, sarea, coaja rasa de lamaie cu putina smantana (trebuie sa avem grija cu inc
Framantam faina, galbenusurile, zaharul pudra, praful de copt, margarina, sarea, coaja rasa de lamaie cu putina smantana (trebuie sa avem grija cu incorporarea smantanii). Impartim aluatul in 3 parti. Pe prima foaie vine umplutura cu mac, apoi urmatoarea foaie, apoi umplutura cu mere si apoi ultima foaie, ungem cu ou si impungem cu furculita de-a lungul aluatului sa nu se umfle si coacem. Umplutura de mac: fierbem un sirop din zahar si apa si oparim macul cu el, adaugam coaja de lamaie rasa si putina untura. O ungem rece pe foaie. Umplutura de mere: feliem merele si le amestecam cu zaharul si scortisoara, de asemenea o ungem rece pe foaie.
Alte retete recomandate
Cornulete
Prajitura alba ca zapada
Prajitura cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii