Framantam o bucata de untura sau margarina cu o cana de lapte amestecata cu 2 dkg de bicarbonat de amoniu, 4 galbenusuri si 30 dkg miere topita si la
Framantam o bucata de untura sau margarina cu o cana de lapte amestecata cu 2 dkg de bicarbonat de amoniu, 4 galbenusuri si 30 dkg miere topita si lasam sa se odihneasca 1-2 ore, apoi formam pogaci. Daca aluatul este lipicios, nu adaugam faina ci il lasam pana a doua zi sa se intareasca. Dupa coacere se poate servi ca atare sau putem fierbe, la baie de abur, 4 albusuri cu 1 lingura de otet si zahar pudra pana obtinem o crema groasa si sa glazuram prajiturile.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Placinta cu mere
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaMinitarte colorate si gustoase !
Tarte cu spuma de mazareO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii