Framantam o bucata de untura sau margarina cu o cana de lapte amestecata cu 2 dkg de bicarbonat de amoniu, 4 galbenusuri si 30 dkg miere topita si la
Framantam o bucata de untura sau margarina cu o cana de lapte amestecata cu 2 dkg de bicarbonat de amoniu, 4 galbenusuri si 30 dkg miere topita si lasam sa se odihneasca 1-2 ore, apoi formam pogaci. Daca aluatul este lipicios, nu adaugam faina ci il lasam pana a doua zi sa se intareasca. Dupa coacere se poate servi ca atare sau putem fierbe, la baie de abur, 4 albusuri cu 1 lingura de otet si zahar pudra pana obtinem o crema groasa si sa glazuram prajiturile.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Placinta cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii