Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile. Se adauga apoi zaharul, albusurile batute spuma tare, amoniacul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de la
Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile. Se adauga apoi zaharul, albusurile batute spuma tare, amoniacul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie si faina impreuna cu laptele. Se framanta un aluat potrivit care se poate intinde imediat. Se iau din aluat bucati mici, care se pun pe o tava unsa cu unt si se coc la foc potrivit, 30 de minute.
Se pudreaza cu zahar si se servesc.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Prajitura snikers Ciocolata de casa
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)O bautura delicioasa, aromata, numai buna servita rece. Necesita timp de asteptare pana este gata, dar merita. Optional...
Lichior de mentaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii