Smantana se amesteca impreuna cu mierea, zaharul, oul si untul. Se pun pe baie de abur si se amesteca bine timp de 5 minute, dupa care se adauga fain
Smantana se amesteca impreuna cu mierea, zaharul, oul si untul. Se pun pe baie de abur si se amesteca bine timp de 5 minute, dupa care se adauga faina si bicarbonatul. Se pregatesc 4 foi, care se coc pe fundul unei tavi. Se prepara crema intre timp. Se fierbe laptele cu vanilia si grisul si se lasa la racit. Se freaca untul cu zaharul tos si se amesteca bine cu grisul racit. Pe foaia din mijloc se pune marmelada, iar pe foaia de jos si cea de sus crema de vanilie. Prajitura se lasa in frigider cateva ore.
Prajitura se serveste taiata cuburi si pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Ciocolata de casa Tiramisu
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii