Smantana se amesteca impreuna cu mierea, zaharul, oul si untul. Se pun pe baie de abur si se amesteca bine timp de 5 minute, dupa care se adauga fain
Smantana se amesteca impreuna cu mierea, zaharul, oul si untul. Se pun pe baie de abur si se amesteca bine timp de 5 minute, dupa care se adauga faina si bicarbonatul. Se pregatesc 4 foi, care se coc pe fundul unei tavi. Se prepara crema intre timp. Se fierbe laptele cu vanilia si grisul si se lasa la racit. Se freaca untul cu zaharul tos si se amesteca bine cu grisul racit. Pe foaia din mijloc se pune marmelada, iar pe foaia de jos si cea de sus crema de vanilie. Prajitura se lasa in frigider cateva ore.
Prajitura se serveste taiata cuburi si pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Ciocolata de casa Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii