Realizam aluatul din ingredientele de mai sus enumerate, intindem o foaie, punem foaia in tava si o lasam la dospit. Dupa ce creste se pun nectarinel
Realizam aluatul din ingredientele de mai sus enumerate, intindem o foaie, punem foaia in tava si o lasam la dospit.
Dupa ce creste se pun nectarinele, prunele sau ce alte fructe doriti dumneavoastra, se presara zahar vanilat si amestecul de unt, zahar si faina. Se coace 25 min la 200 grade.
Se taie felii si se pudreaza cu zahar vanilat.
Alte retete de prajituri recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii