Untul se freaca cu zaharul si cu zaharul vanilat, iar apoi se adauga pe rand cate un galbenus,. Se freaca bine, in continuare, iar dupa o ora se adau
Untul se freaca cu zaharul si cu zaharul vanilat, iar apoi se adauga pe rand cate un galbenus,. Se freaca bine, in continuare, iar dupa o ora se adauga faina in ploaie. Se adauga si albusurile spuma. Separat, se unge o tava cu unt, se presara cu faina, iar apoi se intinde compozitia pe tava. Deasupra se presara nuca maruntita. Se baga tava in cuptorul cald, la copt.
Dupa ce s-a racit, se taie cu ajutorul unui paharel in forma de semiluna si se serveste prajitura pudrata cu zahar.
Alte retete:
Tiramisu Chec pufos Prajitura cu visine
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaCu totii stim ca pentru a prepara o ciorba de burta necesita mult timp, insa astazi vin cu o varianta mai rapida, de a o gati...
Ciorba de burta expressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii